Over mij

Verlegen, introvert of overgevoelig. Ja, zo ben ik vaak bestempeld. Oké, ik lig ‘s avonds vaak als eerste in bed, ben gevoeliger voor stress en heb regelmatig chaos in mijn hoofd. En licht, geluid en emoties van anderen komen soms hard binnen. Ik ben hoog sensitief. Hoewel ik het niet fijn vind om mensen inclusief mezelf een stempel te geven, heeft deze ontdekking mij wel rust gegeven. Want er is niets mis met mij. En ik hoef niet te doen wat iedereen doet.

Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 7 jaar oud was. Alles veranderde. Verdriet, angst, onzekerheid, schuldgevoel maar ook boosheid. Ik heb het allemaal gevoeld. Tijdens mijn eigen scheiding kwamen dezelfde gevoelens weer voorbij, bij mezelf en mijn dochter. Ik weet als geen ander hoe het voelt. Als kind maar zeker ook als ouder.  

Zo ontstond mijn droom een eigen kindercoachpraktijk te starten. Een praktijk waar ik ondersteuning bied aan kinderen maar ook ouders die even vastlopen in hun groei of ontwikkeling. Ik wil een verandering maken in deze wereld en dan vooral in de wereld van kinderen. Alle kinderen, maar in het bijzonder kinderen (en ouders) in echtscheidingssituatie en samengestelde gezinnen. Na het behalen van het diploma Allround kindercoach is mijn droom uitgekomen, mijn eigen kindercoachpraktijk “BlijVrij Kindercoaching”.

BlijVrij Kindercoaching staat voor jezelf worden, diegene worden die je bedoeld bent te zijn maar vooral om blij te zijn met jezelf. Dat is vrijheid!

Met lieve groet, 

Esther

Open chat
Hallo
Hallo, ik ben Esther. Heb je een vraag?